/ Vardag /

PSG

Vi kämpade på rätt bra under psg, men vi lyckades inte hela vägen. Det tog stopp för oss i kvartsfinalen, där vi förlorade mot IK Grand bodø på straffar. Lite surt, men känns ändå ganska bra. 

Sov som en stock inatt, vilket nog min kropp behövde. Idag är jag mycket piggare, men fortfarande lite sliten från helgen. Har legat ute och solat då det äntligen är bra väder, även dammtorkat mitt rum. Däremellan var jag en sväng förbi hos pappa och hämtade mina grejer. Snart ska jag väl äta middag och sedan dra iväg på träningen. 
/ Vardag /

En bra dag

I onsdags var det sista dagen av sommarkursen, det firade jag och Jennifer med en fika efteråt. Sen plockade jag upp Lisa på busstation, vi köpte med oss lite gott och drog till Hundberget, då vädret var perfa. En bra dag med andra ord. Igår for vi upp med husvagnen till Piteå. För som dom flesta kanske vet är det psg i helgen. Vi startade helgen med en vinst mot Norge. Ska ta å gå och ducsha nu innan vi ska iväg och kolla på linas match. 

/ Vardag /

Dear life

Idag vid nio rullade bussen mot teknikenshus, ganska lätt och skön dag. Faktiskt ganska roligt också. Väl hemma städade jag rummet lite, åt och for i väg på match. Efter att ha sprungit både söndag, tränat måndag + springningen med jenkan var mina ben väääldigt möra, men dom pallade. Kommer hem, trött som tusan, vill bara duscha å sova. Men nä då ska det självklart vara fel på fjärrvärmen å varmvattnet, så efter att ha brytit i hop ett tag for jag till mormor å morfar, fick mitt älskade varm vatten och mat!!! Tack gode gud för det.  
Agerade nyhetschef idag på teknikenshus.