/ Vardag /

Rather be

Sista skoldagen för veckan är avslutad, vilket betyder helg. Fikade med mamma å mormor efter skolan. Sen har jag sett några avsnitt av desperate housewives, ätit middag å duschat. Nu ligger jag ner bäddad i sängen med blandade känslor, ska se det absolut sista oth avsnittet, hhah! Imorgon är planerna att vara med Jennifer och sedan på kvällen träna fotboll i Piteå. Låter bra.

/ Vardag /

Never a failure always a lesson

Inget känns bättre än att veta att jag får helg imorgon. Underbart. Denna dag har jag i princip skrattat mig igenom, åtminstone de sista lektionerna. 
Efteråt fixade vi lite grejer med klassresan, sen gick jag å jenke ut på byn. Skulle köpa nya dr.denim, men tyvärr så var det slut. 
Fick istället med mig ännu en ny body-butter från I love... kommer seriöst leva på denna. Har haft en bra dag med andra ord. Nu väntas lite plugg, sen blir det nog nån film eller så innan jag somnar. / Vardag /

No cloud is to dark that the sun can't shine through

Hej hörni! Igår hade vi en helt vanlig dag på skolan, inget speciellt hände. Sedan tillbringade jag resten av dagen hos Jennifer. Bra start på veckan med andra ord. Denna tisdag har inte vart så intressant. Bad på skolan.. sen for jag en sväng till mormor å morfar. Åt middag där, sedan plugg här hemma. Nu ligger jag i soffan å på att ph ska börja. Hade tänkt se det innan jag somnar. Bye.