/ Vardag /

👌✨

Hade en super mysig kväll igår med Jennifer och jenny. Jag och Jennifer for till mig efter skolan, hittade massa gamla videos på oss. Hhah så fula vi var alltså! Vid typ 5-6 gick vi till jenny och sedan ut på byn för att köpa köttfärs, sen laga vi taco hos mig. Sen lejda vi bara på hela kvällen! 
 
Tog mig en riktigt skön sovmorgon imorse eftersom det blev rätt så sent igår, har packat upp lite grejer, fixat till i mitt rum och nu ska jag duscha. kram 💕
 
 
/ Vardag /

Onsdag 😉

Kan man bli mer skoltrött än vad jag är just nu? Tror knappast de. Orkar inte kliva upp när väckaren ringer på morgnarna så ligger och drar mig lite för länge och sen måste man stressa för att hinna göra sig klar. Åå vill bara ha lov! 
 
Skippade konfan idag för att hinna med att göra en uppgift som måste in, sen har vi glosor till imorgon som jag knappt kan. Lite senare ska jag på Sågen och städa, sen hade jag bara tänkt ta det lugnt. 
 
 
 
 
 
/ Vardag /

Hold on

Ny veckan igen då! Hade elevensval från morgon till lunch. Fick sluta tidigare från det så vi hade en 2 timmar lång lunchsrast. Vi drog då till ÄP och köpte pizza sen gick vi hem till Jennifer, slog på lol och åt. Gjorde dagen så himla mycket bättre. Somvanligt fick vi bråttom tillbaka och var tvungen springa hela vägen till skolan, haha! sen rullade resten av dagen på väldigt bra. 
Har tagit mig lite mat och nu ska jag slå på ett oth avsnitt, bloggar sen!