/ Vardag /

Disco!

 
 
 
Är sååå himla varmt idag, svettas typ ihjäl så fort man rör sig! Men vi fick iaf sluta tidigare sista lektionen så jag var hemma 20 i 3. Satte direkt igång och baka till ikväll då vi ska ha disco för 3:an och 4:an. Innan de ska jag och äta pizza men jenny och Jennifer. Men jag bloggar ikväll!
 
/ Vardag /

Match

Bloggade inget igår, orkade verkligen inte. Har varit grymt väder hela veckan! Även idag. Men jag var iallafall med Jennifer igår efter skolan. Vi spela kubb, hoppa studsmatta och sen så for vi då på träningen.
 
 
Var inte så jobbig dag idag, hade redovisning på morgon sen var det mest bara slappa lektioner. Har fått veta nästan alla betyg nu och jag är faktiskt väldigt nöjd med de flesta. Men ska äta middag nu och sen så har vi match. Vet inte hur länge den håller på men jag antar att jag inte kommer hinna blogga något mer. puss!
 
/ Vardag /

Inte länge kvar!!!

Är sjukt varmt ute idag, hade tjocktröja på skolan så jag höll seriöst på dö. Men bytte om till bikini och la mig ute och sola när jag kom hem, har även tränat lite på en grej till skolan. Inte länge kvar till examen nu, längtar så grymt mycket!!! Ska gå och äta middag nu, bloggar sen. Puss♥
 
Före:
Efter: